Lloguer ulleres de realitat virtual per a esdeveniments Barcelona

Servei de lloguer d’ulleres de realitat virtual per a esdeveniments, festes i empreses.

El nostre servei de lloguer d’ulleres de realitat virtual per a esdeveniments t’ofereix la possibilitat d’instal·lar un equip complet de realitat virtual en la teva festa o celebració per sorprendre els teus convidats.

Viu sensacions úniques en un entorn virtual on podràs moure’t amb llibertat interactuant amb escenaris que et semblaran reals. Amb el nostre servei de lloguer d’ulleres de realitat virtual faràs que els teus convidats siguin els protagonistes.

Ens encarreguem de transportar, muntar i gestionar la instal·lació de realitat virtual. El nostre personal informarà els assistents l’ús correcte i possibilitats de les experiències i jocs virtuals.

realitat virtual per a esdeveniments Barcelona

Realitat virtual per a esdeveniments

Disposem del més avançat sistema d’ulleres de realitat virtual del mercat. Els nostres equips d’HTC VIVE ofereixen un nivell de realisme fins ara mai vist. El sistema de realitat virtual el componen unes ulleres de visió virtual adaptables amb 32 sensors per a la ubicació del jugador en un espai tridimensional virtual amb llibertat de moviment, 2 comandaments sense fils i 2 sensors de posició.

El nostre equip portàtil de realitat virtual per a esdeveniments el completa un potent ordinador per gestionar el funcionament. Inclou gran varietat de jocs i experiències per escollir.

Realitat virtual en el teu esdeveniment o celebració a Barcelona

Anima la teva festa privada o dóna visibilitat a l’esdeveniment de la teva empresa amb la realitat virtual. Un nou concepte d’entreteniment amb el qual aconseguir un gran impacte i expectació entre els teus convidats.

L’edat recomanada per a la utilització de les ulleres virtuals és a partir de 10 anys en endavant, encara que més petits poden jugar de manera puntual a jocs adaptats.

Màxim 20 nens o adults per festa. Es necessitarà l’ajuda dels pares o responsables de la festa per mantenir l’ordre dels nens i nenes que hagin a la festa per poder optimitzar el temps.

La resta d’adults també podran fer ús de les ulleres.

HORARIPREUS

Dilluns a Divendres Tarda

18:00 a 19:30 / 18:30 a 20:00

90 Minuts
135€
+30 Min extra 30€

Dissabtes, Diumenges i festius

12:00 a 13:30 / 18:00 a 19:30 / 18:30 a 20:00

90 Minuts
150€
+30 Min extra 40€

Dissabtes, Diumenges i festius nit

22:30 a 00:00 / 23:00 a 00:30

90 Minuts
150€
+30 Min extra 40€

*Festius: 24 de Desembre nit, Nadal, 31 de Desembre nit, 1 de Gener i Sant Joan, preus a consultar
*Altres horaris a consultar
*Possibilitat de llogar generador elèctric per a esdeveniments a l’exterior. 40 €
*Carpa per exterior 3×3. 50€

Forma de pagament

Ingrés o transferència de 80 € en el moment de la reserva i la resta de l’import en metàl·lic el dia de la festa.

Info: 937 333 000

Email: marc@alteuairevirtual.es

¿Busques una sala o local on realitzar el teu esdeveniment a Barcelona?

Al teu aire disposa de 41 sales per a celebracions privades, totalment equipades on organitzar tot tipus de festes i esdeveniments.

Trucar 937333000