AL TEU AIRE COM A MODEL D’ÈXIT EN FRANQUÍCIES

franquícies de sales de realitat virtual alteuairevirtual

La nostra experiència de més de 10 anys en el sector de franquícies de sales d’oci, ens ha portat a ser el grup més important de franquícies de sales per a festes privades a Catalunya. Actualment el grup Alteuaire disposa de 41 sales pròpies i franquiciades ubicades a Barcelona ciutat i província. Ara iniciem un nou projecte amb el suport de la nostra consolidada trajectòria.

La Realitat virtual com a nou concepte d’entretenimient

La Realitat Virtual s’ha convertit en una autèntica revolució en el sector de l’oci i entreteniment el principal atractiu és la possibilitat d’experimentar sensacions “reals” en un entorn virtual utilitzant per a això l’última tecnologia en sistemes d’ulleres de Realitat Virtual. Les sales d’Al teu aire Virtual estan pensades orientades a un públic a partir de 10 anys en endavant.

Alteuaire Virtual és un nou concepte de negoci pensat per obtenir una alta rendibilitat amb una inversió moderada. Existeixen locals buits o de difícil comercialització en totes les ciutats del país, locals propietat de famílies que necessiten ser rendabilizados.

El nostre model de negoci ofereix una gran rendibilitat a partir d’una inversió moderada. Ser franquiciat de Alteuaire Virtual és una gran oportunitat per emprendre el teu negoci de la mà d’un grup amb gran experiència en franquícies de sales per a festes. Només necessites un local amb una superfície d’entre 100m² a 150m² en planta carrer o en polígon industrial i nosaltres ens encarreguem de condicionar perquè puguis començar a treballar.

  • Ens encarreguem de publicitar el teu negoci
  • Gestionen les reserves de la teva franquícia
  • T’oferim nous serveis
  • Realitzem el manteniment de les sales
  • Subministrem material de la franquícia
realitat virtual franquícies de sales per festes

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

Nom *

Correu electrònic *

Assumpte *

Missatge *

Accepto els termes i condicions  Trucar 937333000