SALES DE REALITAT VIRTUAL PER A FESTES

Experimenta sensacions úniques amb l’última tecnologia en Realitat Virtual. Posa a prova els teus sentits amb divertits i espectaculars jocs en què estaràs immers en un món virtual interactiu. Les nostres sales disposen del més avançat sistema d’ulleres virtuals del mercat perquè ho passis d’allò més bé a les teves festes d’aniversari amb els teus familiars i amics.

Podràs moure’t amb llibertat i interactuar amb els comandaments com si estiguessis dins del joc, aconseguint una sensació immersiva total.


sales de realitat virtual per festes aniversari

ATREVEIX-TE A PROVAR-HO

JOCS  I EXPERIÈNCIES EN REALITAT VIRTUAL

JOCS VR

Tria entre una multitud de jocs de diferents categories: Acció, destresa, intel·ligència, esport … Repta als teus convidats de la festa i demostra que ets el millor.

EXPERIÈNCIES VIRTUALS

Descobreix les experiències virtuals en què tu seràs el protagonista. Experiències úniques que et transportaran a escenaris en els que mai has estat.

SIMULADORS VR

SIMULADOR CURSES DE COTXES

Posa’t al volant d’un autèntic fórmula 1 o cotxe de Rally i demostra les teves habilitats al volant. Gràcies a les ulleres de Realitat Virtual, podràs experimentar la sensació de conduir un monoplaça.

SIMULADOR MONTAÑA RUSA VR

Sent l’adrenalina en descendir des del més alt d’una muntanya russa. Sens dubte és una atracció Virtual impactant.

ESPAI PER FESTES EN GRUP

FESTES D’ANIVERSARI

Celebra a Al Teu Aire Virtual la teva festa d’aniversari de forma diferent vivint l’experiència de la Realitat Virtual. Podreu jugar a espectaculars jocs i emocionants experiències en els nostres simuladors VR.

CELEBRACIONS

Reuneix-te amb els teus amics i familiars en un espai ampli i confortable. Disposes de tot el necessari per organitzar la teva celebració d’una manera fàcil i còmoda. La millor manera de celebrar la teva festa privada amb jocs i experiències VR.

ESDEVENIMENTS

Organitza el teu esdeveniment privat en les nostres sales i atreu l’atenció dels teus convidats amb una experiència exclusiva en Realitat Virtual. Espai totalment equipat amb totes les comoditats amb capacitat fins a 50 persones.

SERVEIS PER FESTES

A les nostres sales només estaràs tu i els teus convidats, podràs portar el menjar i la beguda o bé encarregar-nos el càtering a nosaltres. També tindràs l’opció contractar algun dels diferents serveis que oferim.

JOCS Y EXPERIÈNCIES VR

THE LAB

BEAT SABER

FRUIT NINJA VR

FINAL SOCCER VR

Trucar 937333000